Stepping inside this renovated house, what was once a wall with three slim vertical windows, is now a large open window that provides views of the courtyard from inside the home. Around the corner and hidden in plain sight is a glass door that allows access to the courtyard. #Renovation #Windows #ModernHouse #Courtyard

This 1960s House In Seattle Was Given A Contemporary Update By mw

This relaxing, covered outdoor space has built-in seating, a light stone wall, and a bamboo roof.

Contemporary remodel and extension of Can Manuel d'en Corda traditional stone-wall house located on the Spanish island of Formentera by Maria Castello Martinez Architects

Upon arriving at this modern house, there's a carport that has views of a courtyard and a path provides access to the deck around the side of the home. A large wood and glass front door greets visitors. #Carport #ModernHouse #WoodFrontDoor #ModernFrontDoor

This 1960s House In Seattle Was Given A Contemporary Update By mw

Upon arriving at this modern house, there's a carport that has views of a courtyard and a path provides access to the deck around the side of the home. A large wood and glass front door greets visitors.

Ben Callery Architects have recently completed a contemporary extension to a brick house in Melbourne, Australia, that's home to a new open plan living space with a home office, dining area and kitchen.

The Roof Of This New Extension Curves Upwards To Provide Sunlight And A View Of The Original House

Ben Callery Architects have recently completed a contemporary extension to a brick house in Melbourne, Australia, that's home to a new open plan living space with a home office, dining area and kitchen.

An exterior of white brick and dark wood make this modern home stand out on the street. The black door, and black window frames match the roof top terrace railing.

A Modern Barn Inspired House In Amsterdam By Hoyt Architecten

An exterior of white brick and dark wood make this modern home stand out on the street. The black door, and black window frames match the roof top terrace railing.

Govaert & Vanhoutte Architects, Farmhouse Burkeldijk and fortress Hazegras, Knokke, 2016

For the transformation of a farmhouse into a residence in Knokke, Belgium, Govaert & Vanhoutte accurately cut away non-valuable traces and added new volumes in a respectful continuation.

Wood and bricks are used throughout this modern hotel to create a sense of alleyways and separate spaces. #ModernHotel #HotelDesign #Wood

Gray Bricks And Wood, Work Together To Create A Contemporary Facade For This Small Hotel In Beijing

Wood and bricks are used throughout this modern hotel to create a sense of alleyways and separate spaces.

Dutch farmhouse conversion by Jeanne Dekkers Architects in Limburg

Architect Jeanne Deckers has renovated and extended a traditional Dutch farmhouse featuring an exhibition space, carport and cobbled courtyard.

barnwood

Project gevelbekleding - Barnwood in Wervik

Pinterest
Search