Alejandra Figueroa Zubieta

Alejandra Figueroa Zubieta

Alejandra Figueroa Zubieta
Meer ideeën van Alejandra
CCCloud / Kengo Kuma. The monument, located in the middle of a roundabout in front of Casalgrande Padana‘s Headquarters, is the collaborative result of Kengo Kuma’s team, the University represented by Alfonso Acocella and Luigi Alini, and the authorities of Casalgrande Padana. The monument is remarkably made out of unglazed ceramic tiles that have been adapted for structural use that are produced by the client, Casalgrande Padana.

CCCloud / Kengo Kuma. The monument, located in the middle of a roundabout in front of Casalgrande Padana‘s Headquarters, is the collaborative result of Kengo Kuma’s team, the University represented by Alfonso Acocella and Luigi Alini, and the authorities of Casalgrande Padana. The monument is remarkably made out of unglazed ceramic tiles that have been adapted for structural use that are produced by the client, Casalgrande Padana.

kengo kuma portland restaurant | kengo kuma hangs sudare screens above japanese restaurant in portland

kengo kuma portland restaurant | kengo kuma hangs sudare screens above japanese restaurant in portland

Stonescape showroom in Bologna by kengo kuma and associates

Stonescape showroom in Bologna by kengo kuma and associates

Gallery of Nest We Grow / College of Environmental Design UC Berkeley + Kengo…

Gallery of Nest We Grow / College of Environmental Design UC Berkeley + Kengo…

Kengo Kuma, Oribe Tea House  Gensei Oribe Zanmai Fair  Ceramics Park Mino / 4-2-5 Higashi-cho Tajimi-shi Gifu Prefecture, Japan

Kengo Kuma, Oribe Tea House Gensei Oribe Zanmai Fair Ceramics Park Mino / 4-2-5 Higashi-cho Tajimi-shi Gifu Prefecture, Japan

Le cabinet japonais Kengo Kuma & Associates a réalisé un musée conceptuel à Aichi, Japon.

Le cabinet japonais Kengo Kuma & Associates a réalisé un musée conceptuel à Aichi, Japon.

Image result for un studio museo mercedes benz

Image result for un studio museo mercedes benz

Holiday Home by UN Studio Movement through the installation activates unexpected view corridors and create unpredictable perspectives.

Holiday Home by UN Studio Movement through the installation activates unexpected view corridors and create unpredictable perspectives.

red all over the theater

red all over the theater

Shanghai IFC Mall Palace Cinema - Google Search

Shanghai IFC Mall Palace Cinema - Google Search