Bart-Jan van der Gaag

Bart-Jan van der Gaag

Bart-Jan van der Gaag
More ideas from Bart-Jan
Inspiratie voor de badkamer!

Light grey tile floor running behind bath; then right side exposed brick painted white + chunky wooden shelves above hidden cistern displaying plants & hand towels; left side feature wall of dark grey with zuster cabinet

BLACK HOUSE  The project of residential house in Lublin, designed for a family of four. The main idea was to create a simple solid, standing in opposition to the surrounding architectural cacophony.

081 - BLACK HOUSE The project of residential house in Lublin, designed for a family of four. The main idea was to create a simple solid, standing in opposition to the surrounding architectural cacophony.

Balmond Studio

Derived from an algorithm (of a cube) that expands as it rotates, Toyo Ito and Cecil Balmond developed what appears to be a complex irregular pattern for the 2002 Serpentine Pavilion in London. Forming a web of triangles and trapezoids, the intersecti