Casamore | Interieuradvies & Styling

Casamore | Interieuradvies & Styling

Interieuradvies & Styling | liefde voor wonen
Casamore | Interieuradvies & Styling
Meer ideeën van Casamore | Interieuradvies & Styling
Fairphone's Amsterdam offices built inside an old warehouse using reclaimed materials.

Fairphone's Amsterdam offices built inside an old warehouse using reclaimed materials.

Interiors | Industrial Style | Table                                                                                                                                                                                 More

Interiors | Industrial Style | Table More

Interior Design Idea - Use Color To Define An Area // In this kitchen within an office, bright yellow walls, floor and ceiling clearly defines the area, while the interior designers have used a teal floor color to outline a casual seating area that surrounds the kitchen.

Interior Design Idea - Use Color To Define An Area // In this kitchen within an office, bright yellow walls, floor and ceiling clearly defines the area, while the interior designers have used a teal floor color to outline a casual seating area that surrounds the kitchen.

PDG Melbourne Head Office by Studio Tate | http://www.yellowtrace.com.au/studio-tate-pdg-melbourne-head-office/

PDG Melbourne Head Office by Studio Tate | http://www.yellowtrace.com.au/studio-tate-pdg-melbourne-head-office/

rustic office design by denis krasikov

rustic office design by denis krasikov

Interior Design HiP Awards Architecture & Building Products Winner: Acrovyn Wall Panels by Construction Specialties

Interior Design HiP Awards Architecture & Building Products Winner: Acrovyn Wall Panels by Construction Specialties

Splashes of green are used throughout this Thai TV production office, which features a new inner courtyard that can be viewed from different areas.

Splashes of green are used throughout this Thai TV production office, which features a new inner courtyard that can be viewed from different areas.

Gallery | Bivi | Desking Systems | Open-Plan Workstations | Category | Products | Steelcase

Gallery | Bivi | Desking Systems | Open-Plan Workstations | Category | Products | Steelcase

How to make a design impact using simple pieces of wood //  For this office space, Studio Razavi architecture used basic pine lumber, installed vertically, to create a distinct look for an insurance company headquarters.

How to make a design impact using simple pieces of wood // For this office space, Studio Razavi architecture used basic pine lumber, installed vertically, to create a distinct look for an insurance company headquarters.

Pin by Sarah Kietzer on interior design | Pinterest on We Heart...

Pin by Sarah Kietzer on interior design | Pinterest on We Heart...