Aanloophaven

Collection by Cees Maris

9 
Pins
Cees Maris
Schuurwoning Deurze is een moderne woning met de contouren van een oude boerderij.
Modern Farmhouse ExteriorModern Wooden HouseBarn Renovation

Schuurwoning Deurze _ Kwint architecten

Schuurwoning Deurze is een moderne woning met de contouren van een oude boerderij.

verrassend buitenruimte
Architecture DurableFuturistic ArchitectureFacade ArchitectureBuilding Design

Home - EVE

verrassend buitenruimte

PURO Hotel, Stavna, Poland. ASW Architekci. EQUITONE facade materials. equitone.com
Building ExteriorFacade ArchitectureFacade DesignTownhouseConstruction

Gallery of PURO Hotel / ASW Architekci Ankiersztajn Stankiewicz Wroński - 8

Image 8 of 19 from gallery of PURO Hotel / ASW Architekci Ankiersztajn Stankiewicz Wroński. Photograph by Fotoarchitektura Anna Gregorczyk

groene stad dakpark stedelijke omgeving

groene stad dakpark stedelijke omgeving

Caruso (St) John
Perspective ArchitectureArchitecture GraphicsArchitecture Visualization

Renderporno voor architecten - De Architect

Renders zijn "slecht voor de architectuur", was de strekking van een boeiend artikel dat de Volkskrant eind februari over dit fenomeen publiceerde. "O...

MONADNOCK - SELECTIE PROJECTEN - OOSTERLING

SELECTIE PROJECTEN - OOSTERLING

Lyon Girondins - SOA Architectes
Facade ArchitectureArt DirectionMulti Story Building

Lyon Girondins - SOA Architectes

Habiter la lumière, 660 logements et une résidence étudiante

GESTAPELDE STAD: WONING EN KANTOOR CUYPERS & Q ARCHITECTEN Waar ooit 2 volkswoningen stonden, was een gapend perceel met werkplaats, aan een braakliggend parkeerterrein. We bouwden een stedelijke plint met praktijk over 2 lagen en patio, een duplexwoning en een volwaardige tuin op het dak met zicht over de skyline. Boven het W-georienteerde terras werd een tuinkamer gerealiseerd aansluitend op daktuin en enkel bereikbaar via een buitentrap of lift.
TownhouseMulti Story BuildingPatioBlue

Gestapelde stad: woning en kantoor cuypers & Q architecten

Waar ooit 2 volkswoningen stonden, was een gapend perceel met werkplaats, aan een braakliggend parkeerterrein. We bouwden een stedelijke plint met praktijk over 2 lagen en patio, een duplexwoning en een volwaardige tuin op het dak met zicht over de skyline. Boven het W-georienteerde terras werd een tuinkamer gerealiseerd aansluitend op daktuin en enkel bereikbaar via een buitentrap of lift. Deze zorgt voor schaduw geeft het dubbelhoge terras de sfeer van buitenkamer. Het gebouw werd opgevat…