Walls of glass and steel instead of bricks. And they can even function as doors. I love it. Giving extra light and the feeling of one space. Apparently this is a vila in Bussum by Vocus. #architecture #living #steeldoors

Walls of glass and steel instead of bricks. And they can even function as doors. I love it. Giving extra light and the feeling of one space. Apparently this is a vila in Bussum by Vocus. #architecture #living #steeldoors

exterior view of minimal windows to rear extension in London showcasing their minimal framing  www.iqglassuk.com

exterior view of minimal windows to rear extension in London showcasing their minimal framing www.iqglassuk.com

BLACK backyard design lifesize floor-to-ceiling windows - black lounge couch & chair  -  Modern Minimalistic Home Exteriors & Interiors- HOME INTERIOR DESIGN IDEAS FOR YOUR MODERN MINIMALIST CHIC SELF - HOLLYWOOD HILLS LIFESTYLES - EXPENSIVE TASTE  - Karina Porushkevich #karinarussianpowpow {http://www.karinaporushkevich.com}

BLACK backyard design lifesize floor-to-ceiling windows - black lounge couch & chair - Modern Minimalistic Home Exteriors & Interiors- HOME INTERIOR DESIGN IDEAS FOR YOUR MODERN MINIMALIST CHIC SELF - HOLLYWOOD HILLS LIFESTYLES - EXPENSIVE TASTE - Karina Porushkevich #karinarussianpowpow {http://www.karinaporushkevich.com}

ventana area tv

ventana area tv

corner windows // #windowseat

corner windows // #windowseat

window

window

Farnsworth House General Plan

Farnsworth House General Plan

Brouwhuis Oisterwijk - Bedaux de Brouwer Architecten

Brouwhuis Oisterwijk - Bedaux de Brouwer Architecten

Mid-Century Modern Home. This previously dark and disorganized 1950s mid-century modern home was redesigned by architecture studio Bohlin Cywinski Jackson to meet the needs of a young family who desired a sense of transparency and light to take advantage of the serene qualities of their wooded site in Seattle, Washington.

Mid-Century Modern Home. This previously dark and disorganized 1950s mid-century modern home was redesigned by architecture studio Bohlin Cywinski Jackson to meet the needs of a young family who desired a sense of transparency and light to take advantage of the serene qualities of their wooded site in Seattle, Washington.

d566752c2d4944acf7cd5f3b52261e7a.jpg 600×398 pixels

d566752c2d4944acf7cd5f3b52261e7a.jpg 600×398 pixels

Pinterest • De ideeëncatalogus voor iedereen
Search