Chantal Mink

40 followers
·
52 following
Chantal Mink
More ideas from Chantal
Stoere locker gecombineerd met leuke planten. #locker #inspiratie #interieur

Stoere locker gecombineerd met leuke planten. #locker #inspiratie #interieur

Al een hele tijd roepen we dat het tijd is voor een nieuw bed. Toen ik met mijn vriend samen ging wonen namen we zijn bed mee. Hij had namelijk al een 2 persoonsbed en we hadden al genoeg andere uitgavenposten. Ik heb altijd gezegd dat het matras voor mij te zacht is en ik graag een nieuw bed zou...Lees verder

Al een hele tijd roepen we dat het tijd is voor een nieuw bed. Toen ik met mijn vriend samen ging wonen namen we zijn bed mee. Hij had namelijk al een 2 persoonsbed en we hadden al genoeg andere uitgavenposten. Ik heb altijd gezegd dat het matras voor mij te zacht is en ik graag een nieuw bed zou...Lees verder

Prachtig om op the hangen in huis

Prachtig om op the hangen in huis

Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje. Liever een andere sfeer? Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout. Wat heb je nodig: 2 x vuren houten plank van …

Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje. Liever een andere sfeer? Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout. Wat heb je nodig: 2 x vuren houten plank van …

DIY Mid-Century Nightstand // Build this mid-century nightstand for your bedroom and add easy style to your home decor.

DIY Mid-Century Nightstand // Build this mid-century nightstand for your bedroom and add easy style to your home decor.

I AM ready to prosper beyond my wildest dreams. It's time!

I AM ready to prosper beyond my wildest dreams. It's time!

In een rustig laantje in Aerdenhout staat een vooroorlogse (tussen)woning, waarvan de begane grond een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De bewoners waren niet bang om de oorspronkelijke suiteverdeling te slopen en de indeling flink te veranderen: de keuken verhuisde naar het midden van het huis en de fors uitgebouwde woning heeft nu aan de achterzijde een grote woonkamer met werkhoek. Helemaal van nu is de stalen deurpartij die woonkamer en keuken van elkaar scheidt. Dankzij de ranke…

In een rustig laantje in Aerdenhout staat een vooroorlogse (tussen)woning, waarvan de begane grond een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De bewoners waren niet bang om de oorspronkelijke suiteverdeling te slopen en de indeling flink te veranderen: de keuken verhuisde naar het midden van het huis en de fors uitgebouwde woning heeft nu aan de achterzijde een grote woonkamer met werkhoek. Helemaal van nu is de stalen deurpartij die woonkamer en keuken van elkaar scheidt. Dankzij de ranke…