Ben van Berkel en UN studio

145 Pins39 Volgers
Ten kilometer south from the Porsche Museum we featured last week, we find the Mercedes Benz Museum, designed by dutch architects UN Studio and photographed

Mercedes Benz Museum / UN Studio, photos by Michael Schnell

Ten kilometer south from the Porsche Museum we featured last week, we find the Mercedes Benz Museum, designed by dutch architects UN Studio and photographed

Beijing Scitech Mixed-Use Redevelopment / UNStudio

Beijing Scitech Mixed-Use Redevelopment / UNStudio

Mercedes Museum #detxu #detxu9one

Mercedes Museum #detxu #detxu9one

SitTable designed by UNStudio / Ben van Berkel for PROOFF

SitTable designed by UNStudio / Ben van Berkel for PROOFF

MUMUTH, the Haus für Musik und Musiktheater in Graz, Austria, designed by UNStudio

MUMUTH by UNStudio

MUMUTH, the Haus für Musik und Musiktheater in Graz, Austria, designed by UNStudio

Living tomorrow, Amsterdam, Netherlands, UNStudio, Ben Van Berkel, sustainable design, innovative technologies, alternative heating and cool...

Living tomorrow, Amsterdam, Netherlands, UNStudio, Ben Van Berkel, sustainable design, innovative technologies, alternative heating and cool...

Arnhem Station. The Netherlands. UNStudio.

Arnhem Station. The Netherlands. UNStudio.

Ben van Berkel Fraunhofer-Institut Stuttgart  Photo by Christian Richters  Einstein-Turm !

Ben van Berkel Fraunhofer-Institut Stuttgart Photo by Christian Richters Einstein-Turm !

Casa Moebius (1998) - AD España, © Christian Richters Dos cuerpos de estructura principal de hormigón que se entrelazan en forma de bucle, conectándose a través de rampas y escaleras para que sus habitantes recorran la casa proyectada por Ben Van Berkel vertical y horizontalmente, encontrándose cuando así lo deseen o permanecer aislados en ambientes separados por diferentes niveles y recorridos.

Casa Moebius (1998) - AD España, © Christian Richters Dos cuerpos de estructura principal de hormigón que se entrelazan en forma de bucle, conectándose a través de rampas y escaleras para que sus habitantes recorran la casa proyectada por Ben Van Berkel vertical y horizontalmente, encontrándose cuando así lo deseen o permanecer aislados en ambientes separados por diferentes niveles y recorridos.

Station Arnhem Centraal

Station Arnhem Centraal

Pinterest
Zoeken