Un piso de inspiración nórdica, diseño de BAAS arquitectos. | diariodesign.com

Un piso de inspiración nórdica, diseño de BAAS arquitectos. | diariodesign.com

a f a s i a: BAAS

a f a s i a: BAAS

10 Tips To... Keep Calm & Reduce Stress

10 Tips To... Keep Calm & Reduce Stress

Leadership vs Being Bossy. We all need a reminder at times that we can always be a #leader, only sometimes a #boss.

Are You A Boss Or A Leader [Infographic

Leadership vs Being Bossy. We all need a reminder at times that we can always be a #leader, only sometimes a #boss.

Maarten Baas . zig zag chair, smoke series een iconisch beeld veranderen, het laat je denken aan het verbrandenn, het idee van de stijl verbranden? hoe kan je er nog op zitten als het verbrand is> epoctie

Maarten Baas . zig zag chair, smoke series een iconisch beeld veranderen, het laat je denken aan het verbrandenn, het idee van de stijl verbranden? hoe kan je er nog op zitten als het verbrand is> epoctie

Nieuw!! Poster voor de kinderkamer met tekst kleine Baas

Nieuw!! Poster voor de kinderkamer met tekst kleine Baas

This Isn’t Your Grandma’s Embroidery

This Isn’t Your Grandma’s Embroidery

Deze poster heb ik opgehangen in de koffieruimte van een ex-werkgever, toen mijn baas mijn socialmediaplannen voor de organisatie aan de kant schoof..

Deze poster heb ik opgehangen in de koffieruimte van een ex-werkgever, toen mijn baas mijn socialmediaplannen voor de organisatie aan de kant schoof..

Ach nee hoor de baas maakt een hond vals,zo worden ze niet geboren!

Ach nee hoor de baas maakt een hond vals,zo worden ze niet geboren!

Jordi Badia y Marcos Catalán, del estudio de arquitectura BAAS, se inspiraron en casa Mairea del maestro Alvar Aalto para rehabilitar con luminosidad un oscuro entresuelo. El resultado, un piso familiar de aspecto amable, claro y tranquilo, un oasis nórdico en pleno corazón de Barcelona. En el diseño de esta vivienda, los arquitectos han cedido …

Jordi Badia y Marcos Catalán, del estudio de arquitectura BAAS, se inspiraron en casa Mairea del maestro Alvar Aalto para rehabilitar con luminosidad un oscuro entresuelo. El resultado, un piso familiar de aspecto amable, claro y tranquilo, un oasis nórdico en pleno corazón de Barcelona. En el diseño de esta vivienda, los arquitectos han cedido …

Pinterest
Zoeken