De warme bamboevloer en ruwe betonmuren in de eetkameren contrasteren met de strakke benedenverdieping.

De warme bamboevloer en ruwe betonmuren in de eetkameren contrasteren met de strakke benedenverdieping.

geverfde betonmuren

geverfde betonmuren

Betonmuren met graffiti .. Oude Kapelstraat - Kans voor kids & graffitikunstenaars?

Betonmuren met graffiti .. Oude Kapelstraat - Kans voor kids & graffitikunstenaars?

Betonmuren in badkamer

Betonmuren in badkamer

Kaprifolie er en mulighed til betonmuren - altså en stedsegrøn!

Kaprifolie er en mulighed til betonmuren - altså en stedsegrøn!

Slate Paving and Chippings in a Contemporary Garden by Modular Garden, via Flickr

Slate Paving and Chippings in a Contemporary Garden by Modular Garden, via Flickr

De plafonds werden bewust ruw gelaten.

De plafonds werden bewust ruw gelaten.

Vanuit hun slaapkamer hebben de bewoners een schitterend zicht op de landelijke omgeving.

Vanuit hun slaapkamer hebben de bewoners een schitterend zicht op de landelijke omgeving.

BINNENKIJKEN. Spelen met perspectief en een knipoog naar de seventies --- Geïnspireerd op moeders modernistische bungalow --- Ze hadden het best naar hun zin in Londen, maar de hippe grootstad moest het toch afleggen tegen de Vlaamse klei. Een onbezorgde jeugd op het platteland, dat wilden de bouwheren hun drie kinderen niet ontzeggen. Inspiratie vonden ze in de modernistische jaren zeventig.

BINNENKIJKEN. Spelen met perspectief en een knipoog naar de seventies --- Geïnspireerd op moeders modernistische bungalow --- Ze hadden het best naar hun zin in Londen, maar de hippe grootstad moest het toch afleggen tegen de Vlaamse klei. Een onbezorgde jeugd op het platteland, dat wilden de bouwheren hun drie kinderen niet ontzeggen. Inspiratie vonden ze in de modernistische jaren zeventig.

Architect Peter Van Impe zag potentieel in een eenvoudige garagebox in Tienen en vormde die om tot een kantoor met ruim appartement. Het smalle perceel van amper 3,50 meter breed herbergt nu een verrassend ruim aandoende werk- en leefruimte van 125 m², met een geperforeerde trap als centrale eyecatcher.

Architect Peter Van Impe zag potentieel in een eenvoudige garagebox in Tienen en vormde die om tot een kantoor met ruim appartement. Het smalle perceel van amper 3,50 meter breed herbergt nu een verrassend ruim aandoende werk- en leefruimte van 125 m², met een geperforeerde trap als centrale eyecatcher.

Pinterest
Zoek