Schützen community housing - tilted view, drawing submitted to The Architectural Review

Schützen community housing - tilted view, drawing submitted to The Architectural Review

Timon - Wij hebben ervoor gekozen om een binnenplaats te creëren met alleen een voetpad. In ons ontwerp is de binnenplaats wel iets groter als op deze foto te zien is.

Timon - Wij hebben ervoor gekozen om een binnenplaats te creëren met alleen een voetpad. In ons ontwerp is de binnenplaats wel iets groter als op deze foto te zien is.

Cherubijn - Christus-monument binnenplaats Friedenskirche Park Sanssouci - Potsdam ontwerp Berteld Thorvaldsen - 1821

Cherubijn - Christus-monument binnenplaats Friedenskirche Park Sanssouci - Potsdam ontwerp Berteld Thorvaldsen - 1821

Cherubijn - Christus-monument binnenplaats Friedenskirche Park Sanssouci - Potsdam ontwerp Berteld Thorvaldsen - 1821

Cherubijn - Christus-monument binnenplaats Friedenskirche Park Sanssouci - Potsdam ontwerp Berteld Thorvaldsen - 1821

smalle tuin ontwerp - Google zoeken

smalle tuin ontwerp - Google zoeken

de ontwerper heeft gekozen voor een kleiklinker en op de binnenplaats een blauwe hardsteen in dezelfde module

de ontwerper heeft gekozen voor een kleiklinker en op de binnenplaats een blauwe hardsteen in dezelfde module

Ibiza, Villa, home, holiday, interiors, inspiration, sunday sanctuary, oracle fox

Ibiza, Villa, home, holiday, interiors, inspiration, sunday sanctuary, oracle fox

Verbouwing van een woning in Amsterdam Oost. Ontwerp door BO6 architecten. De woonkeuken is geplaatst in de voormalige binnenplaats. Een nieuw daklicht vult de ruimte met daglicht. De witte keuken is op maat gemaakt. Met een verdiepingshoge deur kan de keuken afgesloten worden.

Verbouwing van een woning in Amsterdam Oost. Ontwerp door BO6 architecten. De woonkeuken is geplaatst in de voormalige binnenplaats. Een nieuw daklicht vult de ruimte met daglicht. De witte keuken is op maat gemaakt. Met een verdiepingshoge deur kan de keuken afgesloten worden.

Verbouwing van een woning in Amsterdam Oost. Ontwerp door BO6 architecten. De woonkeuken is geplaatst in de voormalige binnenplaats. Een nieuw daklicht vult de ruimte met daglicht. De witte keuken is op maat gemaakt.

Verbouwing van een woning in Amsterdam Oost. Ontwerp door BO6 architecten. De woonkeuken is geplaatst in de voormalige binnenplaats. Een nieuw daklicht vult de ruimte met daglicht. De witte keuken is op maat gemaakt.

Het gebouw van Het Scheepvaartmuseum is aangepast aan de wensen en eisen van de moderne tijd, gestreefd wordt naar een forse groei in het bezoekersaantal. Door de binnenplaats te overkappen fungeert deze ruimte als oriëntatie- en keuzepunt voor de bezoeker. Uitgangspunt van het ontwerp is het gebouw (1656, Daniel Stalpaert) opnieuw te laten spreken.

Het gebouw van Het Scheepvaartmuseum is aangepast aan de wensen en eisen van de moderne tijd, gestreefd wordt naar een forse groei in het bezoekersaantal. Door de binnenplaats te overkappen fungeert deze ruimte als oriëntatie- en keuzepunt voor de bezoeker. Uitgangspunt van het ontwerp is het gebouw (1656, Daniel Stalpaert) opnieuw te laten spreken.

Pinterest
Zoeken