Erker aan woning

Ruime erker aan achterzijde van de woning - Het dak van de uitbouw kan gebruikt worden als dakterras

Ruime erker aan achterzijde van de woning - Het dak van de uitbouw kan gebruikt worden als dakterras

Baden Baden Interior  (Project) - Woning Amsterdam - PhotoID #242037

Baden Baden Interior (Project) - Woning Amsterdam - PhotoID #242037

Erker aan woning buitenkant

Erker aan woning buitenkant

Erker aan woning interieur

Erker aan woning interieur

Vrijstaande woning met uitbouw, dakterras en erker aan voorzijde.

Vrijstaande woning met uitbouw, dakterras en erker aan voorzijde.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

Huizentour in de sfeervolle jaren 30 woning van Marion

Huizentour in de sfeervolle jaren 30 woning van Marion

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

De oorspronkelijke indeling van deze woning in het landelijke Olen was eerder gesloten, waardoor een renovatie zich opdrong. Enkele constructieve ingrepen waren nodig om de ruimtes met elkaar te verbinden. De bestaande erker aan de achtergevel werd vervangen door een volwaardig volume en bestaande ramen in de eetkamer werden vervangen door een grote glaspartij. De tuin integreert zich daardoor in de woning waardoor zonlicht uitgesproken aanwezig is.

Pinterest
Zoek