Pinterest • De ideeëncatalogus voor iedereen
van TechRadar

Legal action against 23,000 illegal downloaders underway

That is a lot of people being prosecuted for this. Don't be one of them.

2
1
van Vimeo

Rigging Reel 2016

00:03:00 Vegeta Rig. Full Credits(Modeling + Rigging). Pyhon scripted auto rig(Body + Face + UI) 00:57:00 Cyborg Rig. Full Credit(Modeling + Rigging)). 01:17:00 Carry Rig. From my thesis film PLANK. Responsible for all aspect of the character(Modeling, Rigging, Texturing).

3
van Inspired By This

Inspired by The Cream Event: Part II

Craft & Market Stall Display www.industryevents.net.au - Connecting stallholders, event managers and suppliers.

38
10

“Rarely photographed” does not accurately describe Emily Dickinson. There is exactly one authenticated photo of the famously reclusive poet — a daguerreotype showing her as a teenager in 1847. But a second photo believed to be Dickinson has just surfaced, and scholars are excited.

10 Arsye Pse Universi Ynë Është Një Realitet Virtual Realizmi fizik është pikëpamja se bota fizike që ne shohim është e vërtetë dhe ekziston në vetvete e vetme. Shumica e njerëzve mendojnë se kjo është e vetë-dukshme por realizmi fizik është përballur me faktet e fizikës deri para disa kohësh. Paradokset që kanë habitur fizikantët e shekullit të kaluar çudisin ende sot dhe shpresat e tyre të mëdha me teorinë e fijeve dhe supersimetrinë nuk janë na çuar gjëkundi. Përkundrazi teoria…

Farklı puf modelleri ile film izlerken, kitap okurken ya da misafirlerinizi ağırlarken, rahatınıza kavuşabilirsiniz.

113
16