Interieurontwerp renovatie appartement amsterdam oud-zuid apollolaan door Studio Nest

What if one wall of dining room was like this but doors went all the way to floor? Behind doors are shelves deep (adjustable height) for china, crystal, vases, candles, etc. Like storage on Pioneer only for finished

Pictures « Stalen producten en toepassingen van Simply Steel

This Family Apartment in Amsterdam by DenOlderVleugels flaunts an open and sophisticated environment for family life and entertaining.

Gevel vanaf de eerste binnenplaats van het voormalige rasphuis in Amsterdam, afgebroken in 1896.

Poortje van het voormalige rasphuis in Amsterdam

Op de Prinsengracht in Amsterdam zou de fundering vernieuwd gaan worden. In overleg met Bloem en Lemstra Architecten heeft de opdrachtgever besloten om een kelder onder het huis te creëren. Het nieuwe souterrain geeft dankzij de vormgeving ook op architectonisch vlak een grote meerwaarde aan de woning. De slaapkamer met …

Op de Prinsengracht in Amsterdam zou de fundering vernieuwd gaan worden. In overleg met Bloem en Lemstra Architecten heeft de opdrachtgever besloten om een kelder onder het huis te creëren. Het nieuwe souterrain geeft dankzij de vormgeving ook op architectonisch vlak een grote meerwaarde aan de woning. De slaapkamer met …

Op de Prinsengracht in Amsterdam zou de fundering vernieuwd gaan worden. In overleg met Bloem en Lemstra Architecten heeft de opdrachtgever besloten om een kelder onder het huis te creëren. Het nieuwe souterrain geeft dankzij de vormgeving ook op architectonisch vlak een grote meerwaarde aan de woning. De slaapkamer met …

Op de Prinsengracht in Amsterdam zou de fundering vernieuwd gaan worden. In overleg met Bloem en Lemstra Architecten heeft de opdrachtgever besloten om een kelder onder het huis te creëren. Het nieuwe souterrain geeft dankzij de vormgeving ook op architectonisch vlak een grote meerwaarde aan de woning. De slaapkamer met …

Nu Canvas midden in een verbouwing zit, richten de initiators van Canvas zich op een nieuw tijdelijk project: DOKA. Gesitueerd in de kelder van het Volkskrantgebouw vormt DOKA acht maanden lang een kunstzinnige ontwikkelingsruimte. Een plek waar gevestigde organisaties onbekend terrein verkennen, waar buitenissigheid mag & waar je eet met je vingers. Wil je geen feestje, foto of frutsel missen? Houd dan www.facebook.com/Doka-Amsterdam en www.volkshotel.nl goed in de smiezen.

Nu Canvas midden in een verbouwing zit, richten de initiators van Canvas zich op een nieuw tijdelijk project: DOKA. Gesitueerd in de kelder van het Volkskrantgebouw vormt DOKA acht maanden lang een kunstzinnige ontwikkelingsruimte. Een plek waar gevestigde organisaties onbekend terrein verkennen, waar buitenissigheid mag & waar je eet met je vingers. Wil je geen feestje, foto of frutsel missen? Houd dan www.facebook.com/Doka-Amsterdam en www.volkshotel.nl goed in de smiezen.

Durven met kleur: accenten, combinaties en neutrale kleuren krijgen een nieuwe definitie #kleurentrends #2015

Durven met kleur

little greene yellow pink paint has an earthy colour also once used to dye wallpaper

Amsterdam, Offices, Robes, Tunics, Bureaus, Robe, Desks, Office Spaces, The Office

Luxe verbouwing van grachtenpand met nieuw souterrain in Amsterdam met geheel interieurontwerp

Luxe verbouwing van grachtenpand met nieuw souterrain in Amsterdam met geheel interieurontwerp

Pinterest
Search