Pinterest
Dit project van ADR Construct is gebaseerd op hun eerdere batibouwstand qua glasverdeling. De klant wilde zijn keuken uitbreiden en zocht naar een uit

Dit project van ADR Construct is gebaseerd op hun eerdere batibouwstand qua glasverdeling. De klant wilde zijn keuken uitbreiden en zocht naar een uit

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Je woning uitbreiden met een Aanbouw? deaanbouwarchitect.nl

Je woning uitbreiden met een Aanbouw? deaanbouwarchitect.nl

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-Lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een beeldbepalend volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten…

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.

Bij het uitbreiden van deze keuken werd voornamelijk de nadruk gelegd op veel licht. De witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel.