Moderne landelijke keuken in woonboerderij Katwijk. Geplaatst door Tieleman Keukens

Moderne landelijke keuken in woonboerderij Katwijk. Geplaatst door Tieleman Keukens

Landelijke, witte keuken met kaderdeuren en o.a. een zwart fornuis. Een passende nostalgische kraan en tegelspoelbak maken het een fraai geheel. Gerealiseerd door Keukenstudio Regio Oost te Rijssen - www.keukenstudio.nl

Landelijke, witte keuken met kaderdeuren en o.a. een zwart fornuis. Een passende nostalgische kraan en tegelspoelbak maken het een fraai geheel. Gerealiseerd door Keukenstudio Regio Oost te Rijssen - www.keukenstudio.nl

Island could be built up against the wall and glass window from floor to ceiling between the island and opposite wall (where the door appears in this pic)

Island could be built up against the wall and glass window from floor to ceiling between the island and opposite wall (where the door appears in this pic)

Landelijke keukens, nostalgische keukens, moderne keukens, greeploze keukens

Landelijke keukens, nostalgische keukens, moderne keukens, greeploze keukens

Het witte volume met kookeiland, kastenwand, trap en studie staat decentraal in de boerderij. Achter de kastenwand loop je via een stalen trap naar de studie erboven.

Het witte volume met kookeiland, kastenwand, trap en studie staat decentraal in de boerderij. Achter de kastenwand loop je via een stalen trap naar de studie erboven.

Interior Blog | Pure & Original

Interior Blog | Pure & Original

De keuken als verlengstuk van de woonkamer is iets wat we steeds vaker zien. We inspireren je graag met alle mogelijkheden.

De keuken als verlengstuk van de woonkamer is iets wat we steeds vaker zien. We inspireren je graag met alle mogelijkheden.

Wit houten keuken van sloophout via RestyleXL

Wit houten keuken van sloophout via RestyleXL

De hoge zwarte houten puien laten heel veel licht binnen. De staalconstructie achter deze puien is ook zwart voor de rust in het plan. Het witte uitstekende deel van de studie steekt express wat extra over de houten balken heen. Overal vanuit de woonkamer hebben de bewoners zicht op de hoge oude metselwerk muur.

De hoge zwarte houten puien laten heel veel licht binnen. De staalconstructie achter deze puien is ook zwart voor de rust in het plan. Het witte uitstekende deel van de studie steekt express wat extra over de houten balken heen. Overal vanuit de woonkamer hebben de bewoners zicht op de hoge oude metselwerk muur.

Binnenkijken bij Jaco en Gerja. Fotograaf Job Bolier | WOON mei 2016 |

Binnenkijken bij Jaco en Gerja. Fotograaf Job Bolier | WOON mei 2016 |

Pinterest
Zoeken