Frank Willems

Frank Willems

4 followers
·
8 followers
Frank Willems
More ideas from Frank
Woonhuis N - WillemsenU

Woonhuis N - WillemsenU

Landhuis in natuurmonument - WillemsenU

Landhuis in natuurmonument - WillemsenU

project: Tuinhuis Gijzenrooi | locatie: Geldrop | opdrachtgever: familie van den Heuvel | tijdvak: 2006-2007   Met de verhuizing naar een voormalige boerderij in het gehucht Gijzenrooi ging een droom van de opdrachtgevers in vervulling. Getroffen door de prachtige omgeving gaat het leven zich hier veel meer buiten afspelen.

project: Tuinhuis Gijzenrooi | locatie: Geldrop | opdrachtgever: familie van den Heuvel | tijdvak: 2006-2007 Met de verhuizing naar een voormalige boerderij in het gehucht Gijzenrooi ging een droom van de opdrachtgevers in vervulling. Getroffen door de prachtige omgeving gaat het leven zich hier veel meer buiten afspelen.

project: Tuinhuis Gijzenrooi | locatie: Geldrop | opdrachtgever: familie van den Heuvel | tijdvak: 2006-2007   Met de verhuizing naar een voormalige boerderij in het gehucht Gijzenrooi ging een droom van de opdrachtgevers in vervulling. Getroffen door de prachtige omgeving gaat het leven zich hier veel meer buiten afspelen.

project: Tuinhuis Gijzenrooi | locatie: Geldrop | opdrachtgever: familie van den Heuvel | tijdvak: 2006-2007 Met de verhuizing naar een voormalige boerderij in het gehucht Gijzenrooi ging een droom van de opdrachtgevers in vervulling. Getroffen door de prachtige omgeving gaat het leven zich hier veel meer buiten afspelen.

project: Woonhuis P | locatie: beschermd landschap | opdrachtgever: particulier| tijdvak: 2009-2012   Dit bijzondere, duurzame woonhuis ligt gedeeltelijk in een beschermd landschap. Om de ruimtelijke ingreep te beperken is ervoor gekozen het slaapgedeelte onder de grond te laten verzinken – grote groene trappen en verzonken patio’s brengen licht en ruimte de woning in.

project: Woonhuis P | locatie: beschermd landschap | opdrachtgever: particulier| tijdvak: 2009-2012 Dit bijzondere, duurzame woonhuis ligt gedeeltelijk in een beschermd landschap. Om de ruimtelijke ingreep te beperken is ervoor gekozen het slaapgedeelte onder de grond te laten verzinken – grote groene trappen en verzonken patio’s brengen licht en ruimte de woning in.

project: Woonhuis H | locatie: Noord-Brabant | opdrachtgever: particulier | tijdvak: 2012-2013

project: Woonhuis H | locatie: Noord-Brabant | opdrachtgever: particulier | tijdvak: 2012-2013

woonhuis

woonhuis

project: villa in Beekdal | locatie: landschappelijk | opdrachtgever: particulier | tijdvak: 2006-2008     Dit unieke landgoed met een beek is aan de straatzijde begrensd dor een bosrand bestaande uit grote naald- en loofbomen. Aan de zuidzijde ligt een glooiende weide met enkele vrijstaande bomen en de zuidgrens van het gebied wordt gevormd..

project: villa in Beekdal | locatie: landschappelijk | opdrachtgever: particulier | tijdvak: 2006-2008 Dit unieke landgoed met een beek is aan de straatzijde begrensd dor een bosrand bestaande uit grote naald- en loofbomen. Aan de zuidzijde ligt een glooiende weide met enkele vrijstaande bomen en de zuidgrens van het gebied wordt gevormd..

project: villa in Beekdal | locatie: landschappelijk | opdrachtgever: particulier | tijdvak: 2006-2008     Dit unieke landgoed met een beek is aan de straatzijde begrensd dor een bosrand bestaande uit grote naald- en loofbomen. Aan de zuidzijde ligt een glooiende weide met enkele vrijstaande bomen en de zuidgrens van het gebied wordt gevormd..

Villa in Beekdal - WillemsenU