Hans van Waes

Hans van Waes

Hans van Waes
Meer ideeën van Hans
Kantoor Millward Brown in Amsterdam - alle projecten - projecten - de Architect

Kantoor Millward Brown in Amsterdam - alle projecten - projecten - de Architect

The Living Cube by Till Könneker saves space in micro apartments

The Living Cube by Till Könneker saves space in micro apartments

04
Cool for the boys their room

Cool for the boys their room

house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent

house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent

Opbergruimte onder een schuindak d.m.v laden. Super handige op een lastige plek!! Gemaakt door Petersen speciaal kasten uit Epe

Opbergruimte onder een schuindak d.m.v laden. Super handige op een lastige plek!! Gemaakt door Petersen speciaal kasten uit Epe

Repurposed Firehose Flask Durable flask meets salvaged firehose

Repurposed Firehose Flask Durable flask meets salvaged firehose