Janneke Kippers

5 followers
·
1 following
Janneke Kippers
More ideas from Janneke

Room Style, Green Decoration, Child Room, Kidsroom, Paint Colours, Girl Rooms, Kids S, Playrooms, Babys, Boy Room, Girl Bedrooms, Greenery Decor, Bedroom Kids, Paint Colors, Play Rooms, Room Kids, Girl Room, Entertainment Room, Babies, Nurseries, Playroom, Baby Room, Baby Room, Baby Baby, Infants, Deer Nursery, New Babies, Babies Nursery, Game Rooms, Nursery

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder vind je inspiratie voor zowel kort als lang haar! 1. Kort en rommelig. Maak met behulp van een wandkrultang zachte, losse krullen. Schud de krullen los voor een messy effect. 2. Een zijvlecht. Deze kun je toevoegen aan de vorige haarstijl: pak van voren een pluk en […]

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder vind je inspiratie voor zowel kort als lang haar! 1. Kort en rommelig. Maak met behulp van een wandkrultang zachte, losse krullen. Schud de krullen los voor een messy effect. 2. Een zijvlecht. Deze kun je toevoegen aan de vorige haarstijl: pak van voren een pluk en […]

Steek jouw haar eens mooi op! 10 prachtige voorbeelden van opgestoken creaties voor dames met lang haar. - Kapsels voor haar

Steek jouw haar eens mooi op! 10 prachtige voorbeelden van opgestoken creaties voor dames met lang haar. - Kapsels voor haar

In een rustig laantje in Aerdenhout staat een vooroorlogse (tussen)woning, waarvan de begane grond een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De bewoners waren niet bang om de oorspronkelijke suiteverdeling te slopen en de indeling flink te veranderen: de keuken verhuisde naar het midden van het huis en de fors uitgebouwde woning heeft nu aan de achterzijde een grote woonkamer met werkhoek. Helemaal van nu is de stalen deurpartij die woonkamer en keuken van elkaar scheidt. Dankzij de ranke…

In een rustig laantje in Aerdenhout staat een vooroorlogse (tussen)woning, waarvan de begane grond een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De bewoners waren niet bang om de oorspronkelijke suiteverdeling te slopen en de indeling flink te veranderen: de keuken verhuisde naar het midden van het huis en de fors uitgebouwde woning heeft nu aan de achterzijde een grote woonkamer met werkhoek. Helemaal van nu is de stalen deurpartij die woonkamer en keuken van elkaar scheidt. Dankzij de ranke…