CACHÉ er en lampeserie bestående af fem pendler, en bordlampe og en  gulvlampe. Et stilrent og moderne design forarbejdet i en ultrahøj  håndværksmæssig kvalitet med fine messingdetaljer. Den plisserede  lampeskærm giver lampen en særlig karakter og tilfører LE KLINTs  klassiske DNA som ligger i det unikke foldehåndværk.

CACHÉ er en lampeserie bestående af fem pendler, en bordlampe og en gulvlampe. Et stilrent og moderne design forarbejdet i en ultrahøj håndværksmæssig kvalitet med fine messingdetaljer. Den plisserede lampeskærm giver lampen en særlig karakter og tilfører LE KLINTs klassiske DNA som ligger i det unikke foldehåndværk.

Cirque kobber top ø 380

Cirque kobber top ø 380

ambit_dusty_green_web_new.jpg (1720×2236)

Design: TAF Architects Ambit is a timeless and versatile pendant with a strong character. The lamp shade is made from old brazier traditions, press spun by hand

Louis Poulsen er en international belysningsproducent og ejet af Polaris Private Equity. Louis Poulsen henvender sig til både det professionelle og private belysningsmarked, og producerer og udvikler belysninger og løsninger til både indendørs og udendørs applikationer.

Louis Poulsen is an international lighting manufacturer and part of Polaris Private Equity. Louis Poulsen targets the professional and private lighting markets and produces and develops lights and solutions for indoor and outdoor applications.

Pinterest
Search