ריצוף אפור מטבח לבן ועץ

10 Pins5 Volgers
Een boekenkast in huis brengt niet alleen veel ruimte maar ook veel sfeer. Deze acht voorbeelden van vrijstaande en ingebouwde boekenkasten laten dat zien

Een boekenkast in huis brengt niet alleen veel ruimte maar ook veel sfeer. Deze acht voorbeelden van vrijstaande en ingebouwde boekenkasten laten dat zien

מעקה אבל בשחור

מעקה אבל בשחור

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש

בית שעוצב במקור לזוג ללא ילדים, שינה לחלוטין את פניו כאשר עליית הגג תוכננה מחדש בתור "ממלכת ילדים", וקומת הכניסה גם היא הותאמה למצב החדש


Meer ideeën
סלון ומטבח 2

סלון ומטבח 2

חדר המשפחה שבקומה העליונה. הארון שמימין מפריד בינו לבין החדר של הבנות (צילום :עוזי פורת)

חדר המשפחה שבקומה העליונה. הארון שמימין מפריד בינו לבין החדר של הבנות (צילום :עוזי פורת)

סטודיו דולו - עבודות

סטודיו דולו - עבודות

עדי קליין סטודיו דולו. מצד אחד של הספה יש פינת עבודה, ומהצד האחר ארון גדול עם מדפי עץ פתוחים (צילום :עוזי פורת)

עדי קליין סטודיו דולו. מצד אחד של הספה יש פינת עבודה, ומהצד האחר ארון גדול עם מדפי עץ פתוחים (צילום :עוזי פורת)

מטבח לבן מודרני בשילוב ידיות אינטגראליות ומגירות אינטיבו של בלום. במטבח יחידת אי המשלבת בוצר מאלון גושני ורגל מרכזית מודרנית כחלק אינטגרלי מהמטבח.

מטבח לבן מודרני בשילוב ידיות אינטגראליות ומגירות אינטיבו של בלום. במטבח יחידת אי המשלבת בוצר מאלון גושני ורגל מרכזית מודרנית כחלק אינטגרלי מהמטבח.

יושבים בפינה: האנשים שהחליטו למקם את פינת העבודה דווקא בסלון | בניין ודיור

יושבים בפינה: האנשים שהחליטו למקם את פינת העבודה דווקא בסלון | בניין ודיור

פנטהאוז 6 חדרים – קומה 23 נווה גן | מירב שלום

פנטהאוז 6 חדרים – קומה 23 נווה גן | מירב שלום

סטודיו דולו - עבודות

סטודיו דולו - עבודות

לא צריך לבחור: עיצוב בית חוצה סגנונות בעמק יזרעאל | בניין ודיור

לא צריך לבחור: עיצוב בית חוצה סגנונות בעמק יזרעאל | בניין ודיור

סטודיו דולו - עבודות

סטודיו דולו - עבודות

Pinterest
Zoek