Het witte volume met kookeiland, kastenwand, trap en studie staat decentraal in de boerderij. Achter de kastenwand loop je via een stalen trap naar de studie erboven.

Converting an old farm into a warm industrial farmhouse with big view on an old brick wall, original wooden beams and the beautiful area around the farmhouse.

mooie ruime vide

Villa Snow White along the Espoo coast

Obviously my mezzanine loft would be on a much smaller scale, but I like the wall off bookshelves. [Helin & Co Architects have designed the Villa Snow White in Espoo, Finland.

Het Atelier - Interieur (Hooglede, West-Vlaanderen) | project: Vandeurzen

Het Atelier - Interieur (Hooglede, West-Vlaanderen) | project: Vandeurzen

verbouwing-renovatie-woonboerderij--stucwerk-kern-met-speelkamer-en-haard

verbouwing-renovatie-woonboerderij--stucwerk-kern-met-speelkamer-en-haard

verbouwing-renovatie-woonboerderij-slaapzone-achter-wand

verbouwing-renovatie-woonboerderij-slaapzone-achter-wand

Pinterest
Search