Puien

7 Pins0 Volgers
10x Betonvloer in huis | HOMEASE

10x Betonvloer in huis | HOMEASE

laostudio

laostudio

Villa H_Brakel

Villa H_Brakel

Wide

Wide

Elm Park Road | IQ Glass Rooms

Elm Park Road | IQ Glass Rooms

schuifpui glas skyframe Door moonwebdesign2012

schuifpui glas skyframe Door moonwebdesign2012

Skyframe glazing by cantifix, coombe lane west , duncan foster architects

Skyframe glazing by cantifix, coombe lane west , duncan foster architects


Meer ideeën
Minimale kozijnen in schuifpui

Minimale kozijnen in schuifpui

Google Afbeeldingen resultaat voor http://cdn3.welke.nl/photo/scale-797x531-wit/schuifpui-2-delig.1338627567-van-moonwebdesign2012.jpeg

Google Afbeeldingen resultaat voor http://cdn3.welke.nl/photo/scale-797x531-wit/schuifpui-2-delig.1338627567-van-moonwebdesign2012.jpeg

voor de uitbouw?

voor de uitbouw?

Vitrocsa: Invisible tracks www.vitrocsa.co.uk

Vitrocsa: Invisible tracks www.vitrocsa.co.uk

Basement with high ceiling and clerestory window

Basement with high ceiling and clerestory window

Glass extension

Glass extension

Ramen en schuifdeuren tot op de grond zodat er geen overstapje is. Screens worden aan de zijkant ook al voorzien.

Ramen en schuifdeuren tot op de grond zodat er geen overstapje is. Screens worden aan de zijkant ook al voorzien.

#verbouwing - glazen box - Ikgabouwen.be

#verbouwing - glazen box - Ikgabouwen.be

Talk about living on the edge! This modern mountain house designed by Japanese architecture firm Kidosaki Architects Studio features incredible views, perched on the side of the Yatsugatake Mountains in...

Talk about living on the edge! This modern mountain house designed by Japanese architecture firm Kidosaki Architects Studio features incredible views, perched on the side of the Yatsugatake Mountains in...

This property in rural Oxfordshire was adapted in 2012 to open up the corner of its large kitchen, and to bring in plenty of natural light. Cantifix designed and installed a Sky-Frame configuration that involved 8 metres worth of doors. #cantifix #oxfordshire

This property in rural Oxfordshire was adapted in 2012 to open up the corner of its large kitchen, and to bring in plenty of natural light. Cantifix designed and installed a Sky-Frame configuration that involved 8 metres worth of doors. #cantifix #oxfordshire

Pinterest
Zoek