Nicole Van Boekel

Nicole Van Boekel

Nicole Van Boekel
Meer ideeën van Nicole
ღღ nice spot to sit and relax with family and friends for a bit to eat

ღღ nice spot to sit and relax with family and friends for a bit to eat

flexa energized moss - Google zoeken

flexa energized moss - Google zoeken

Remodelaholic | Best of 2016: 15 Projects to Inspire (and Add to Your To-Do List!)

Remodelaholic | Best of 2016: 15 Projects to Inspire (and Add to Your To-Do List!)

IKEA Expedit shelves with one turned to allow for a chalkboard - another option for that spot by the garage door.

IKEA Expedit shelves with one turned to allow for a chalkboard - another option for that spot by the garage door.

♥the light. Wish I could figure out how to do that. Would do it over my dinning room table

♥the light. Wish I could figure out how to do that. Would do it over my dinning room table

Aujourd’hui j’avais envie de vous faire découvrir le Ikea Hack. Mais qu’est ce que c’est que ce truc ? Cela consiste à prendre un meuble Ikea (donc pas cher à la base) et de…

Aujourd’hui j’avais envie de vous faire découvrir le Ikea Hack. Mais qu’est ce que c’est que ce truc ? Cela consiste à prendre un meuble Ikea (donc pas cher à la base) et de…

How To Make IKEA Bookcases Look Not IKEA

How To Make IKEA Bookcases Look Not IKEA

ikea billy

ikea billy

IKEA hack! Billy bookcases turned cubbies!

IKEA hack! Billy bookcases turned cubbies!

IKEA Hackers: Full BILLY wall Removed every second vertical wall-side and drilled out holes to fit shelves/screws/etc on both sides.   Put together the 5 big bookcases first, placed wires on the back before mounting it to the wall. Once stable the smaller top cases were placed on top. The leftover wall-sides were used to fill the gaps around the bookcases and wall/ceiling.

IKEA Hackers: Full BILLY wall Removed every second vertical wall-side and drilled out holes to fit shelves/screws/etc on both sides. Put together the 5 big bookcases first, placed wires on the back before mounting it to the wall. Once stable the smaller top cases were placed on top. The leftover wall-sides were used to fill the gaps around the bookcases and wall/ceiling.