Nick Offenberg

Nick Offenberg

Nick Offenberg
Meer ideeën van Nick
The renovation and extension of this Beverley Hills home included the incorporation of elements...

The renovation and extension of this Beverley Hills home included the incorporation of elements...

sss

sss

Custom designed condo located on the Big Sky Golf Course. Views to Long Peak were a driving force for the overall design.

Custom designed condo located on the Big Sky Golf Course. Views to Long Peak were a driving force for the overall design.

© Federico Cedrone

© Federico Cedrone

Bijzonder detail in houten gevel.

Bijzonder detail in houten gevel.

Volcanic stone walls and sculptural skylights are among the features of this holiday home in southwest India by Khosla Associates

Volcanic stone walls and sculptural skylights are among the features of this holiday home in southwest India by Khosla Associates

The Italian courts have sided with Molteni&C in a legal dispute against Cassina that saw both brands exhibit the same chair during Milan design week.

The Italian courts have sided with Molteni&C in a legal dispute against Cassina that saw both brands exhibit the same chair during Milan design week.

GriD Architects has taken cues from vernacular Appalachian houses and local rock formations to create a West Virginia home on a forested hillside.

GriD Architects has taken cues from vernacular Appalachian houses and local rock formations to create a West Virginia home on a forested hillside.

Groos store by MVRDV

Groos store by MVRDV

MVRDV restored the industrial roots of this building in the Het Industriegebouw in Rotterdam when creating a new home for the Groos design store.

MVRDV restored the industrial roots of this building in the Het Industriegebouw in Rotterdam when creating a new home for the Groos design store.