Bathroom Inspiration

Collection by Novambient

140 
Pins
 • 
70 
Followers
Novambient
Colecția Shades

Colecția Shades - Novambient

Mobilier baie Tonic II

Mobilier baie Tonic II - Novambient

Colecția de baterii Tesi

Colecția de baterii Tesi - Novambient

Bateriile Tesi de la Ideal Standard sunt definite de o linie simplă și un finisaj modern, fiind ușor de adaptat în decorul băilor, indiferent de stilul predominant. Această colecție cuprinde modele numeroase - baterii cu montare pe lavoar, baterii de perete pentru duș sau cadă.

Colecția Terre

Colecția Terre - Novambient

Cu simplitatea lor, plăcile de gresie din ceramică porțelanată din colecția Terre, de la Iris Ceramica, sunt dure la atingere și oferă toată fascinația materiei prime, marcată și întărită de vreme. Notele vechi și contemporane fuzionează într-o colecție caracterizată prin naturalețe și printr-un joc inedit de nuanțe neutre.

Colecția Madeira

Colecția Madeira - Novambient

Tradiția și viitorul, natura și tehnologia: în Madeira, fuziunea dintre elementele opuse devine echilibrul perfect într-o colecție de ceramică concepută pentru arhitectura contemporană. Finisajul anti-alunecare R11 face din Madeira opțiunea ideală și pentru spațiile exterioare sau pentru cele care necesită suprafețe structurate, în care prezența apei sau a gheții înseamnă că este necesară o aderență ridicată. Madeira acoperă suprafețe orizontale sau verticale cu o notă elegantă de…

Colecția Acquastyle

Colecția Acquastyle - Novambient

O colecție complexă de mozaic, cu o mare varietate de nuanțe: albastru, bej, verde, roșu, galben, maro sau negru. Potrivită pentru orice tip de interior - comercial sau rezidențial - va aduce vitalitate și energie spațiului în care este așezată.

Colecția Satinados

Colecția Satinados - Novambient

Dă frâu liber creativității cu ajutorul colecției de faianță Satinados! Dacă îți dorești să creezi un spațiu contemporan, chiar futurist, vesel și plin de viață, este opțiunea pe care o căutai! Plăcile au dimensiunile de 30 x 60 cm și sunt potrivite pentru spațiile industriale și pentru cele comerciale.

Colecția Planches di Rex

Colecția Planches di Rex - Novambient

Planche de Rex reprezintă un nou model de referință pentru amenajarea suprafețelor care își găsesc inspirația creatoare în lemn, stabilind noi standarde de perfecțiune. O compoziție caldă de culori creează un ambient plăcut cu materiale și nuanțe la modă în designul interior modern. Colecția este concepută pentru a acoperi spații mari și prețioase, precum și spații intime și confortabile datorită gamei de mărimi disponibile.

Colecția Camper

Colecția Camper - Novambient

O colecție modernă atât prin nuanțe, cât și prin materialele folosite, Camper este o opțiune ideală pentru amenajările exterioare. Realizată de cei de la Aparici, gresia Camper are o suprafață mată, cu aspect de lemn și o grosime de 10 mm.

Colecția Camper

Colecția Camper - Novambient

O colecție modernă atât prin nuanțe, cât și prin materialele folosite, Camper este o opțiune ideală pentru amenajările exterioare. Realizată de cei de la Aparici, gresia Camper are o suprafață mată, cu aspect de lemn și o grosime de 10 mm.

Colecția Nova

Colecția Nova - Novambient

Tonurile calde, dar puternice, ale colecței de gresie porțelanată Nova, de la Baldocer, vor contribui la crearea unui ambient de vis! Plăcile lucioase cu dimensiuni de 31,6 x 63,2 cm sunt opțiunea ideală pentru un interior îndrăzneț, elegant și plin de stil, fiind potrivite pentru amenajarea spațiilor interioare: living, birou, bucătărie sau chiar baie.

Colecția Starlight

Colecția Starlight - Novambient

Starlight este colecția de plăci ceramice în nuanțe pastelate delicate, potrivită pentru amenajarea pereților din băile rezidențiale.