Verken deze ideeën en meer!

Gerelateerde onderwerpen verkennen

oak-cabin-out-the-valley-architecture-residential_dezeen_2364_hero2

oak-cabin-out-the-valley-architecture-residential_dezeen_2364_hero2

Roomed x MENDO: Hutjes op de hei: zo kan het ook - Roomed | roomed.nl

Roomed x MENDO: Hutjes op de hei: zo kan het ook - Roomed | roomed.nl

De Tuinstudio – het nieuwe tuinhuis – SPINE

De Tuinstudio – het nieuwe tuinhuis – SPINE

Project van de Dag: Tuinhuis in Utrecht door Zecc - alle projecten - projecten - de Architect

Project van de Dag: Tuinhuis in Utrecht door Zecc - alle projecten - projecten - de Architect

Schotland / Isle of Skye. De term “Middle Of Fucking Nowhere” is hier op zijn plaats , “verpletterend mooi” ook.       For further information on the The Black Shed   email:…

Schotland / Isle of Skye. De term “Middle Of Fucking Nowhere” is hier op zijn plaats , “verpletterend mooi” ook. For further information on the The Black Shed email:…

In deze houten hutjes zou je zo willen wonen. Pak je spullen maar, want deze Cabin Porn is niet te weerstaan.

In deze houten hutjes zou je zo willen wonen. Pak je spullen maar, want deze Cabin Porn is niet te weerstaan.

Portfolio | Steven De Jaeghere

Portfolio | Steven De Jaeghere

plaats: Breukelen jaar: 2011 oppervlakte: 21m2 status: gerealiseerd opdrachtgever: particuliere opdrachtgever Op een prachtig legakkereiland in de Loosdrechtse Plas realiseert 2by4-architects een unieke recreatiewoning. De recreatiewoning is een vervanging van bestaande bouw. Vanwege de strenge regelgeving in het natuurgebied mocht alleen hetzelfde volume en dezelfde vorm teruggebouwd worden. Binnen deze gegeven enveloppe is 2by4-architects de uitdaging aangegaan om tot

plaats: Breukelen jaar: 2011 oppervlakte: 21m2 status: gerealiseerd opdrachtgever: particuliere opdrachtgever Op een prachtig legakkereiland in de Loosdrechtse Plas realiseert 2by4-architects een unieke recreatiewoning. De recreatiewoning is een vervanging van bestaande bouw. Vanwege de strenge regelgeving in het natuurgebied mocht alleen hetzelfde volume en dezelfde vorm teruggebouwd worden. Binnen deze gegeven enveloppe is 2by4-architects de uitdaging aangegaan om tot

Verrassende stek in de rimboe vol met beton

Verrassende stek in de rimboe vol met beton

Fijn stukkie architectuur op een muur. AZO bouwde op de plek van een voormalige duiventil een bijgebouwtje met een kinderspeelplaats en een badgelegenheid.

Fijn stukkie architectuur op een muur. AZO bouwde op de plek van een voormalige duiventil een bijgebouwtje met een kinderspeelplaats en een badgelegenheid.

Pinterest
Zoek