Explore Research Centre, The Netherlands, and more!

Netherlands Institute of Ecology | Claus en Kaan Architecten; Photo: Christian Richters | Archinect

Image 1 of 18 from gallery of Netherlands Institute for Ecology (NIOO-KNAW) / Claus en Kaan Architecten. Photograph by Christian Richters

Netherlands Institute for Ecology (NIOO-KNAW),© Christian Richters

Gallery of Netherlands Institute for Ecology (NIOO-KNAW) / Claus en Kaan Architecten - 2

A Sustainable Institute Embodies a Cradle-to-Cradle Philosophy - Netherlands Institute for Ecology (NIOO-KNAW) / Claus en Kaan Architekten

Netherlands Institute for Ecology (NIOO-KNAW) - Claus en Kaan Architecten

netherlands institute for ecology - wageningen - klaus en kaan - 2010 - photo © sebastian van damme

Black-And-White-Minimalist-House-Design- - mylusciouslife.com.jpg

Stylish home: Black and white house exterior design

Image 13 of 17 from gallery of Black White Residence / David Jameson Architect. Photograph by Paul Warchol Photography

Gallery of Tezuka Architects on Their Formative Experiences, Architecture as a Cure and Finding Your Unique Wisdom - 8

Gallery of Tezuka Architects on Their Formative Experiences, Architecture as a Cure and Finding Your Unique Wisdom - 8

House to catch the forest / Tezuka Architects Chino-shi, Nagano, Japan 2004 Photography: Katsuhisa Kida / FOTOTECA

Retén De Policía Local Y Espacio Polivalente En Xixona / Daniel Martí Arquitectos

Gallery of Police Station and Multipurpose Space in Xixona / Daniel Martí & Natàlia Ferrer - 5

Image 5 of 29 from gallery of Police Station and Multipurpose Space in Xixona / Daniel Martí & Natàlia Ferrer. Photograph by David Zarzoso

Barcelona Biomedical Research Park / Manel Brullet +  Albert de Pineda

Barcelona Biomedical Research Park / Manel Brullet + Albert de Pineda

Barcelona Biomedical Research Park (Manel Brullet and Albert de Pineda) "Barcelona, Spain"

Using prefabricated elements, Bas van Bolderen Architectuur and Studio Puisto Architects were able to complete the dwelling in just eight months so the couple’s lives could return to normal. Wall elements were constructed in Germany, then transported to the Netherlands, where the house was erected in just one week.

This Blackened Timber House Triumphantly Emerges After a Fire

Huize Looveld - Studio Puisto Architects, Bas van Bolderen Architectuur, Duiven Photo (C) Marc Goodwin

crematorium in Sint-Niklaas. This is quite beautiful. But I'd like to visit BEFORE I'm dead.

Crematorium Heimolen by Claus en Kaan Architecten (St-Niklaas, Belgium)

Gallery of McGee Art Pavilion / ikon.5 architects - 6

Gallery of McGee Art Pavilion / ikon.5 architects - 6

Image 6 of 14 from gallery of McGee Art Pavilion / architects. Photograph by Brad Feinknopf

Lafayette 148 by Studio for Architecture A set of twisted concrete blinds allow the clothing facility to save 40% of its energy. They are in part a visual tribute to the head dresses worn by local Miao women.

Lafayette 148 by Studio for Architecture A set of twisted concrete blinds allow the clothing facility to save of its energy. They are in part a visual tribute to the head dresses worn by local Miao women.

От поскрёбанного высотками неба вернёмся максимально на землю. Речь пойдёт о баре wNw, который вырос в центре искусственного озера, рядом с кафе wNw. Всё это радующее глаз “безобразие” произошло в городе Тхузаумот, Вьетнам, благодаря усилиям специалистов архитектурной компании Vo...

WNW BAR BY VO TRONG NGHIA. Vietnamese designers Vo Trong Nghia combined natural materials like bamboo with contemporary design practices to create the wNw Bar in Thu Dau Mot Town, Binh Duong, Vietnam.

Pinterest
Search