Explore Villas, Villa, and more!

Explore related topics

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg 04 - na de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg 04 - na de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - na de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - na de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - na de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - na de renovatie

Villa-huis-ter-heide-2

Woonhuis in Huis ter Heide

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - vóór de renovatie

Kraal Architecten - Renovatie in Woudenberg - vóór de renovatie

Renovatie kantoorgebouw Hoogvliet Rotterdam - bestaande situatie

Renovatie kantoorgebouw Hoogvliet Rotterdam - bestaande situatie

van der Valk Hotel Wierden

van der Valk Hotel Wierden

ecologische verbouwing, houtskeletbouw, energie neutraal sustainable home/ house

ecologische verbouwing, houtskeletbouw, energie neutraal sustainable home/ house

10k Likes, 24 Comments - ArchDaily  (@archdaily) on Instagram: “3X3 Family Houses Endorfine Office  @studioflusser #Slovakia #House #Home #Minimal #Ergonomic…”

10k Likes, 24 Comments - ArchDaily (@archdaily) on Instagram: “3X3 Family Houses Endorfine Office @studioflusser #Slovakia #House #Home #Minimal #Ergonomic…”

Houdt u van een tikkeltje romantiek, dan is villa Vrijman zeker iets voor u. De architectuur grijpt terug op de… Houdt u van een tikkeltje romantiek,...

Houdt u van een tikkeltje romantiek, dan is villa Vrijman zeker iets voor u. De architectuur grijpt terug op de… Houdt u van een tikkeltje romantiek,...

Vanwege het kleinschalige karakter van het centrum van Soest is er door Lab-S gekozen om het karakter van losse panden als uitgangspunt te nemen. Door de introductie van drie verticale elementen die als entree voor de achterliggende winkels dienen krijgt het complex een onderverdeling in kleine losse panden. Dit zorgt voor een verlevendiging van het straatbeeld en geeft de winkeliers ieder een eigen etalage met een heldere entree. Project i.s.m. Kraal Architecten

Vanwege het kleinschalige karakter van het centrum van Soest is er door Lab-S gekozen om het karakter van losse panden als uitgangspunt te nemen. Door de introductie van drie verticale elementen die als entree voor de achterliggende winkels dienen krijgt het complex een onderverdeling in kleine losse panden. Dit zorgt voor een verlevendiging van het straatbeeld en geeft de winkeliers ieder een eigen etalage met een heldere entree. Project i.s.m. Kraal Architecten

Image result for hotel lobby sjo

Image result for hotel lobby sjo

Huis Santen, Borneo Eiland, Amsterdam, The Netherlands (2001), Rapp + Rapp Architecten

Huis Santen, Borneo Eiland, Amsterdam, The Netherlands Rapp + Rapp Architecten

Pinterest
Search