Verken deze ideeën en meer!

Afbeeldingsresultaat voor zonnezeilen

Afbeeldingsresultaat voor zonnezeilen

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Studio 1 Architects adds brick extension with large window to London house

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Een moderne keuken komt tot leven door de combinatie van strak witte fronten en levendig olijfhout. Verborgen blikvanger is de geïntegreerde afzuigkap

Een moderne keuken komt tot leven door de combinatie van strak witte fronten en levendig olijfhout. Verborgen blikvanger is de geïntegreerde afzuigkap

Project - Warren House  - mcgarry-moon architects

Random Inspiration 83

Project - Warren House - mcgarry-moon architects

wachten en werken in het groen, de hal is hoog, wellicht dat we die hoogte ook kunnen benutten

wachten en werken in het groen, de hal is hoog, wellicht dat we die hoogte ook kunnen benutten

http://divisare.com/projects/310130-odos-architects-barbara-corsico-house-in-dalkey

http://divisare.com/projects/310130-odos-architects-barbara-corsico-house-in-dalkey

Binnenkijken | Paradijselijk huis in Hawaii - Woonblog StijlvolStyling.com

Binnenkijken | Paradijselijk huis in Hawaii - Woonblog StijlvolStyling.com

Like the simple use of materials, clean look. Think the area with trees would look better more natural looking with boulders and ground plants with one large tree.

Courtyard House Built For Severe Tasmanian Weather

Like the simple use of materials, clean look. Think the area with trees would look better more natural looking with boulders and ground plants with one large tree.

#zeiloverkapping #zonnezeil #schaduwdoek #design #speelplaats #overkapping

#zeiloverkapping #zonnezeil #schaduwdoek #design #speelplaats #overkapping

Pinterest
Zoeken