Explore Natural Pools, Passive House, and more!

Explore related topics

Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.houtinfobois.be/images_upload/exemples/large/265_1323420417_3.jpg

Google Afbeeldingen resultaat voor http://www.houtinfobois.be/images_upload/exemples/large/265_1323420417_3.jpg

Van, Wooden Walls, Timber Walls, Wood Walls

Lierman Lierman architects - Filip Janssen's home, Aalst, Belgium

Lierman Lierman architects - Filip Janssen's home, Aalst, Belgium

deconstructievisme, woonkelder, muziekruimte, passief, nulenergie

deconstructievisme, woonkelder, muziekruimte, passief, nulenergie

architecture T House

Impressive Modern Country Retreat in Quebec, Canada: T House

Built by Natalie Dionne Architecture in Sutton, Canada with date Images by Marc Cramer. T House, a country retreat in Quebec’s Eastern Townships was designed by NDA for a busy urban Montreal family.

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Haus Tschannen Faes by Andreas Müller Architekten

Erlenbach is a typical gold coast oasis of Zürich. It's on a little hill right by Lake Zürich. The house stands on the end of the steep Kurhausstrasse.

passiefwoning 80m² Eprojecten met grote verschuifbare lamellen zonnewering in Thermowood

passiefwoning 80m² Eprojecten met grote verschuifbare lamellen zonnewering in Thermowood

Modern Architecture, Contemporary Architecture

This small studio house plan was a labor of love, and became a sweet retreat for the couple who clearly put their heart and soul into the design. This small California house design is an inspiring studio space for homeowners architect Sarah Deeds of Deeds Design and carpenter John McBride, who together designed and built this 120-sq.-ft. book nook in the woods. Surrounded by trees and wild yet thoughtful landscaping, this wood clad house is right at home here.

Small Studio House Plans in California Forest

Sarah Deeds of Deeds Design and carpenter John McBride built this office office and art studio in Berkeley, California. Constructed behind their 1906 Victorian, this small space utilizes a pentagon-like layout to maximize the interior.

120424_voorgevel_1.jpg

120424_voorgevel_1.jpg

Interessante gevel

Interessante gevel

Pinterest
Search