Verken deze ideeën en meer!

De ELDMØLLA Sauna in het Noorse Vang. Een  internationale groep studenten heeft onder leiding van   Arkitekt  August Schmidt Workshop NTNU-Trondheim Arnstein Gilberg  en Ina Samdal een kleine sauna ontworpen en gebouwd. De  houten contstructie die een footprint heeft van slechts vijf vierkante  meter is gebouwd op een lastige plek boven een bergstroom. Met een totale hoogte van vier en een half meter bevat het gebouw een kleedkamer en de kleine sauna.  Het project haalt inspiratie uit de…

De ELDMØLLA Sauna in het Noorse Vang. Een internationale groep studenten heeft onder leiding van Arkitekt August Schmidt Workshop NTNU-Trondheim Arnstein Gilberg en Ina Samdal een kleine sauna ontworpen en gebouwd. De houten contstructie die een footprint heeft van slechts vijf vierkante meter is gebouwd op een lastige plek boven een bergstroom. Met een totale hoogte van vier en een half meter bevat het gebouw een kleedkamer en de kleine sauna. Het project haalt inspiratie uit de…

Woonhuis Gele Lis The Hague_GAAGA_exterior

Woonhuis Gele Lis The Hague_GAAGA_exterior

De dakpannen Leipan 301 amarant, rustiek en toscane zorgen hier voor een authentieke sfeer. De dakbedekking is onderhoudsvriendelijk.

De dakpannen Leipan 301 amarant, rustiek en toscane zorgen hier voor een authentieke sfeer. De dakbedekking is onderhoudsvriendelijk.

De Oostenrijkse filosoof, schrijver en architect is de grondlegger van de antroposofische leer.

De Oostenrijkse filosoof, schrijver en architect is de grondlegger van de antroposofische leer.

The Ettley Residence1, Sculptural Blend of Wood and Glass | Unknown.

The Ettley Residence1, Sculptural Blend of Wood and Glass | Unknown.

Wonen in een park De woningen markeren de overgang van besloten woonhoven naar een open parkruimte. Ze fungeren als afronding van het stratenpatroon en als rand naar het groen. De woningen zijn als open haken gegroepeerd rond een parkeerhof. Ze

Wonen in een park De woningen markeren de overgang van besloten woonhoven naar een open parkruimte. Ze fungeren als afronding van het stratenpatroon en als rand naar het groen. De woningen zijn als open haken gegroepeerd rond een parkeerhof. Ze

minivilla-in-volkstuin-groningen

minivilla-in-volkstuin-groningen

Woningen Stadhouderspark, Vught © drost + van veen architecten bv

Woningen Stadhouderspark, Vught © drost + van veen architecten bv

De woning is geïntegreerd in een bestaande heuvel met een rotonde als entree onder een overstek.

De woning is geïntegreerd in een bestaande heuvel met een rotonde als entree onder een overstek.

Pinterest
Zoek