Explore Ground Floor, Wood, and more!

Schitterende woonboerderij volledig bekleed met Platowood Fraké. De open gevel- en dakbekleding fungeert als een esthetische schil om het pand. Regenwater stroomt deels achter de planken naar beneden, waar het verder wordt afgevoerd door een drainagesysteem dat rondom de villa is aangebracht. Het hout is verder niet afgewerkt met een coating, waardoor het snel en volledig …

Schitterende woonboerderij volledig bekleed met Platowood Fraké. De open gevel- en dakbekleding fungeert als een esthetische schil om het pand. Regenwater stroomt deels achter de planken naar beneden, waar het verder wordt afgevoerd door een drainagesysteem dat rondom de villa is aangebracht. Het hout is verder niet afgewerkt met een coating, waardoor het snel en volledig …

De ligging van de kavel was de inspiratiebron voor het laten bouwen van een nieuw huis. Een plek aan de rand van het dorp met landelijk uitzicht. Een schuurwoning zou passend zijn. Dat vonden Adjan en Bettina Banken. Het werd een schuurwoning met een moderne twist. Het is even zoeken. Per mobiele telefoon worden we …

De ligging van de kavel was de inspiratiebron voor het laten bouwen van een nieuw huis. Een plek aan de rand van het dorp met landelijk uitzicht. Een schuurwoning zou passend zijn. Dat vonden Adjan en Bettina Banken. Het werd een schuurwoning met een moderne twist. Het is even zoeken. Per mobiele telefoon worden we …

groendak.jpg http://www.hebbes.be/artikel/hoe-een-groendak-aanleggen-9-tips?utm_source=facebook&utm_medium=content&utm_campaign=post

groendak.jpg http://www.hebbes.be/artikel/hoe-een-groendak-aanleggen-9-tips?utm_source=facebook&utm_medium=content&utm_campaign=post

Image result for Rendering

Image result for Rendering

derde-oosterparkstraat_01.jpg (1920×1280)

derde-oosterparkstraat_01.jpg (1920×1280)

RIK2_10.jpg

EFFEKT is a Copenhagen-based office practicing in the fields of modern architecture, design and visionary urban development and planning.

Name that house? #dungeness #roomwithaview #seaside

Name that house? #dungeness #roomwithaview #seaside

duurzaam_duinhuis_hout

duurzaam_duinhuis_hout

voorgevel isoleren en bekleden met houten latten Door het gedeeltelijk openwerken van de gevelbekleding werd de gevel van het oorspronkelijke arbeidershuisje hierbij geaccentueerd om de oorspronkelijke opbouw in twee traveën met zadeldak terug afleesbaar te maken. De bestaande gevelopeningen werden door deze ingreep terug in verhouding met het gevelvlak gebracht. (Simon Vermote Architectuur)

recovery of an old building with a pitched roof by architect simon Vermote

Pinterest
Search