Verken deze ideeën en meer!

Gerelateerde onderwerpen verkennen

Concrete Jungle poort - Texture Painting Microtopping gietvloeren en stijlvolle decoratieve schildertechnieken

Concrete Jungle poort - Texture Painting Microtopping gietvloeren en stijlvolle decoratieve schildertechnieken

Concrete Jungle poort - Texture Painting Microtopping gietvloeren en stijlvolle decoratieve schildertechnieken

Concrete Jungle poort - Texture Painting Microtopping gietvloeren en stijlvolle decoratieve schildertechnieken

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Ecologisch verbouwde vierkantshoeve. Enkel de buitenmuren zijn blijven staan. Op nieuwe funderingsblokken werd een houtstructuur gebouwd die het dak draagt. Tussen de houten wanden werd kalkhennep aangebracht als isolatie, met daarboven een leembepleistering.

Ecologisch verbouwde vierkantshoeve. Enkel de buitenmuren zijn blijven staan. Op nieuwe funderingsblokken werd een houtstructuur gebouwd die het dak draagt. Tussen de houten wanden werd kalkhennep aangebracht als isolatie, met daarboven een leembepleistering.

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

FLATSPOT-3 // foto van Architectenbureau Benoît Viaene.

FLATSPOT-3 // foto van Architectenbureau Benoît Viaene.

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Architect Vincent Van Duysen kiest voor Sauna House uit Wakken als Wellness partner | First Friends

Binnenkijken in een rijwoning die helemaal werd herschikt - Het Nieuwsblad: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150430_01657801

Binnenkijken in een rijwoning die helemaal werd herschikt - Het Nieuwsblad: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150430_01657801

Renovatie van een oude hoeve - vitrocsa - Vorsselmans 2015

Renovatie van een oude hoeve - vitrocsa - Vorsselmans 2015

Pinterest
Zoeken