Explore Stone Walls, Interior Architecture, and more!

Leyva 506 by APT

Concrete tunnel extends through a stone wall at Leyva 506 house by ATP

Image 30 of 41 from gallery of Leyva 506 / APT arquitectura para todos. Photograph by Luis Gordoa

R-Torso-C House by Atelier Tekuto

R・トルソ・C

Japanese firm Atelier Tekuto designed this house in central Tokyo for a couple of chemists by using a recyclable concrete.

iGNANT

Skyhouse

David Hotson Architect - Skyhouse - Ghislaine Viñas interior design, New York (Entry & Stairwell)

Diseño de casa rústica de piedra [planos] | Construye Hogar

Diseño de casa rústica de piedra con una interesante propuesta de interiores con madera

Image 10 of 22 from gallery of Country House Renovation / Arquitectes. Photograph by Lluís Bernat

Hiroyuki Shinozaki Architects : House H - ArchiDesignClub by MUUUZ - Architecture & Design

Hiroyuki Shinozaki Architects : House H

Completed in 2012 in Chiba, Japan. Images by Fumihiko Ikemoto. This is a house for young couple and their child, located in Matsudo, Chiba Prefecture. Matsudo City has a background that has developed as a.

Terrace House by Alan Tay

Formwerkz Architects' Terrace House covered with plants inside and out

Brise-soleil - DragoItalia

beautiful glazing by Drago. love the big sliding screen, although I wish it were on the outside with a button to control it.

Leyva 506 / APT arquitectura para todos

Gallery of Leyva 506 / APT arquitectura para todos - 7

Image 7 of 41 from gallery of Leyva 506 / APT arquitectura para todos. Photograph by Luis Gordoa

Cave is a minimalist house located in Tokyo, Japan, designed by APOLLO Architects and Associates. The corner residence is characterized by i...

Cave

Image 13 of 17 from gallery of Cave Residence / APOLLO Architects & Associates. Photograph by Masao Nishikawa

Villa Frenay: La historia comenzó en el año 2008 con el encargo que la familia Frenay le hizo al estudio 70F architecture: una vivienda unifamiliar con aire, luz, espacio, un garaje y una sauna, situada en Lelystad (Países Bajos). La …

villa Frenay (eng) ENG - The commission (March consisted of a detached house with outbuildings on a plot in villa park 'de Noordzoom’ in Lelystad, at the foot of the Enkhuizen – Lelystad dike. The family wanted, like many others, light, air.

Wall Cloud by Ryuichi Sasaki | Yellowtrace

Wall Cloud by Ryuichi Sasaki

American Academy of Arts and Letters Unveils 2013 Architecture Award Winners | Alberto Campo Baeza, 2013 winner of the Arnold W. Brunner Memorial Prize in Architecture: Offices for Junta Castilla León in Zamora, Spain; Photo: Javier Callejas | Bustler

American Academy of Arts and Letters Unveils 2013 Architecture Award Winners

Alberto Campo Baeza, 2013 winner of the Arnold W. Brunner Memorial Prize in Architecture: Offices for Junta Castilla León in Zamora, Spain (Photo: Javier Callejas)

Pinterest
Search