Verken deze ideeën en meer!

Bomastraat Gent, NU architectuuratelier

Bomastraat Gent, NU architectuuratelier

Verbouwing van een voormalige fabriekscomplex in het paleiskwartier te Den Bosch waarin het Stedelijk museum tijdelijk was gehuisvest. Deze Verbouwing en renovatie tot markthal met streekproducten voor het project.  #VanHeinde

Verbouwing van een voormalige fabriekscomplex in het paleiskwartier te Den Bosch waarin het Stedelijk museum tijdelijk was gehuisvest. Deze Verbouwing en renovatie tot markthal met streekproducten voor het project. #VanHeinde

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

In this living room, the built-in sofa has colorful upholstered cushions, and storage has been below them. Bi-folding glass doors open up onto a private courtyard.

BEFORE and AFTER - This old carpenter’s workshop was converted into a contemporary livable space

In this living room, the built-in sofa has colorful upholstered cushions, and storage has been below them. Bi-folding glass doors open up onto a private courtyard.

DRU fabriek Ulft - Google Search

DRU fabriek Ulft - Google Search

DRU fabriek Ulft - Google Search

DRU fabriek Ulft - Google Search

54th Bienale at Venice

54th Bienale at Venice

Pinterest
Zoek