Aan de basis van het ontwerp van deze compacte gezinswoning lag het spievormige perceel én de mogelijkheid om het huis centraal op dat perceel te bouwen. Geen in- of uitsprongen, wél een gave witte blok met grote uitsparingen voor de ramen, die gedoseerd de gevels perforeren.

Located on a secluded street in Schoten, the House G is a two-storey near-cube white residence nicely integrated into the green surroundings.

living in Sweden, can be a dream

CURB APPEAL – a true dutch colonial showcases extreme craftsmanship, distinctice roof, clapboard siding, and an assortment of windows.

I always wanted a tree house, but my dad never built one. So my brother & I just played in the three trees in our backyard. We imagined they were so many different things. Way better then any tree house.

Pinterest
Search