Pinterest • De ideeëncatalogus voor iedereen

Studio O+A has recently completed the design of San Francisco-based climate data company, The Climate Corporation. The new office features elegant features mixed with modern styling – and of course an epic video globe. “The wide windows of Climate Corporation’s headquarters, located on the 11th floor an office building in downtown San Francisco, afford a view of the city that stretches in one direction all the way to the Bay and in the other over hills leading off to the Mission District.

wall-mural :: I want Paris! (:

Interieur van pallets. Tuinkas als vergaderruimte.

Inspiratie beeld stalen deur met authentieke uitstraling. Interesse in stalen deuren op maat www.molitli-interieurmakers.nl

Kantoor Millward Brown in Amsterdam - alle projecten - projecten - de Architect

\\\ Oth Architecten incorporated hanging tapestries to create visual and acoustic separation between small meeting spaces. Love it. Provincie-Friesland-9-LoRes \\\

een woning met een gevlinderde betonvloer, afgewerkt met een coating ...

wat een super idee voor een kleine ruimte. Tafel aan de wand, lijkt net een schilderij.