馥閣設計 FOLK DESIGN│室內設計

馥閣設計 FOLK DESIGN│室內設計

pin 1
Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

pin 1
cupboards full hieght

cupboards full hieght

pin 1
inbouwkasten zolder - Google zoeken

inbouwkasten zolder - Google zoeken

Inbouwkasten op maat - Bekijk onze referenties - Bouwen, onderhoud, verbouwen - Wentebouw Gouda/Moordrecht

Inbouwkasten op maat - Bekijk onze referenties - Bouwen, onderhoud, verbouwen - Wentebouw Gouda/Moordrecht

Astrid Teuwen Interieurarchitect

Astrid Teuwen Interieurarchitect

Projects - Vincent Van Duysen

Projects - Vincent Van Duysen

“ Bedroom with glass walls in stunning apartment ”

“ Bedroom with glass walls in stunning apartment ”

Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

Deze piepkleine, uitgeleefde stadswoning werd opengegooid en omgebouwd tot een luchtige woning met voldoende ruimte voor een jong gezin met twee kinderen. Het project toont aan dat je een tekort aan ruimte niet enkel compenseert met vierkante meters, maar vooral door een slimme indeling.

Pinterest • De ideeëncatalogus voor iedereen
Zoeken