Architects: mA-style Architects Location: Toyokawa, Aichi Prefecture, Japan Architect In Charge: Atsushi Kawamoto, Mayumi Kawamoto Structural Engineer: Daisuke Hasegawa homesandlifestylemedia.com #design #architecture

Light Walls House / mA-style Architects

Light Walls House by mA-style Architects. Perimeter skylights throw light across a grid of exposed wooden ceiling beams inside this home by Japanese studio mA-style Architects. Positioned in a shady.

Mooi inspiratie beeld voor een stalen pui. (voor een uitbouw...)

I like this idea but it's kind of ugly. Great idea for skylight-window combo In the Netherlands Méchant Design: renovated farm house

Tall windows and tropical plants. Fantastic view - definitely in touch with the…

Modern High Ceiling Window Design For Modern Living Room Decorating Ideas. Modern High Ceiling Window Design For Modern Living Room Decorating Ideas: High ceiling window designs with black frame also plant indoor also rectangular table on carpet

Mooie badkamer, alleen de dakramen zijn niet goed afgewerkt; doordat deze haaks op het dakraam staat hierdoor is er geen goede luchtcirculatie, minder daglicht inval en minder ruimte. Een gevolg kan zijn veel condens op het glas door de slechte luchtcirculatie. OPLOSSING waterpas afwerken lees meer op http://www.dakramen-dakvenster.nl/binnenaftimmering

A beautiful contemporary bathroom this; the skylight windows add a good amount of light too which makes it appear even bigger.

Alila Villas Uluwatu / WOHA

Gallery of Alila Villas Uluwatu / WOHA - 1

architect drawing for a contemporary glass extension with exposed timbers - Maas Architecten » verbouw boerderij tot woonhuis

architect drawing for a contemporary glass extension with exposed timbers - Maas Architecten

:::

Jean Nouvel - Louvre Museum, Abi Dhabi, United Arab Emirates like dappled light through trees :)

De loft: landelijk wonen in een industriële omgeving martkleppe.nl

{MCD} Les plus jolies verrières intérieures du monde !

In love with the industrial style window wall. Open up a space while keeping acoustical privacy. In love with the industrial style window wall. Open up a space while keeping acoustical privacy.

Mooie open gevel met veel lichttoetreding Binnenkijken in een getransformeerde vierkantshoeve - Het Nieuwsblad

Mooie open gevel met veel lichttoetreding Binnenkijken in een getransformeerde vierkantshoeve - Het Nieuwsblad

Barn by Pascal Francois Architects

Single family house barn extension by Pascal François Architects

Dark wood and white walls and floors; Barn renovation by Belgium architect Pascal Francois.

Pinterest
Search